Μετά από 26 χρόνια συνεχόμενης πορείας στον χώρο των εκδηλώσεων, εμείς, η ομάδα της partyrentals.gr, κάνουμε το επόμενο βήμα δημιουργώντας τον χώρο εκδηλώσεων Paralia Event Place. Συγκεντρώνουμε εικόνες και εμπειρίες 26 ετών σε έναν μοναδικό χώρο εκδηλώσεων για την Θεσσαλονίκη.

Το Paralia Event Place είναι ένας νέος, ανοιχτός χώρος εκδηλώσεων, δίπλα στη θάλασσα, με θέα τον Όλυμπο, τον Θερμαϊκό κόλπο αλλά και τον αστικό ιστό της πόλης και έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει στους χώρους εκδηλώσεων που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 χλμ από το κέντρο της πόλης ενώ απέχει μόνο 5 λεπτά από το Αεροδρόμιο Μακεδονία. Είναι ένας σύγχρονος και καλαίσθητος χώρος εκδηλώσεων που βρίσκεται σε μοναδική, αλλά ανεξερεύνητη τοποθεσία της Θεσσαλονίκης και μπορεί να φιλοξενήσει πάρτι γάμου, εταιρικές εκδηλώσεις καθώς και ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Το Paralia Event Place έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει συνολικά 400 προσκεκλημένους. Συγκεκριμένα, ο ανοικτός χώρος μπορεί να υποδεχθεί έως και 400 καλεσμένους, ενώ ο ίδιος αριθμός ατόμων μπορεί να φιλοξενηθεί κάτω από την διάφανη οροφή του Green House που βρίσκεται στον χώρο μας.

 

Επισκεφθείτε το site του Paralia Event Place για περισσότερες πληροφορίες