ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ και ΠΩΛΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
EN
 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οι τέντες αποτελούν ένα κομψό και εκλεπτυσμένο τρόπο για τη στεγάσει επισκεπτών σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βροχή, τον άνεμο ή τον ήλιο. Όταν πρόκειται για κάλυψη, ειδικά διαμορφωμένου χώρου,οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε σας επιλογή σε οποιαδήποτε διάσταση, σχέδιο και χρώμα.
Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σε τραπέζια και παράλληλα μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όλα μας τα τραπέζια διατίθενται με μεταλλικές πτυσσόμενες βάσεις για εύκολη μετακίνηση, τοποθέτηση και φύλαξη. Μερικοί τύποι τραπεζιών: Μακρόστενα, Ροτόντες, Cocktail, Croissant, Catering
Παρέχουμε ποικιλία καθισμάτων ανάλογα με το ύφος και διακόσμηση της εκδήλωσης σας. Επιλογές για ξύλινες καρέκλες, Chiavari λευκές ή σε διάφορες αποχρώσεις του ξύλου πτυσσόμενες, πλαστικές Vienna ή Polyfold καθώς και κατάλληλες για παιδικά πάρτι σε διάφορα χρώματα.
Για την κατάλληλη διακόσμηση των τραπεζοκαθισμάτων της εκδήλωσης σας, ανάλογα με το ύφος που θέλετε να υποστηρίξετε, παρέχουμε επιλογές σε τραπεζομάντηλα και καλύμματα καθισμάτων.
Διαθέτουμε εξέδρες, πίστες χορού, ράμπες αναπήρων και επιπλέον αναλαμβάνουμε κατασκευές κατά παραγγελία.
Για τις πιο ιδιαίτερες εκδηλώσεις διαθέτουμε καναπέδες εξωτερικού χώρου σε μοντέρνο σχεδιασμό.Login-iconLogin