ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ και ΠΩΛΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
EN
 

Easybox Κιόσκι

Κιόσκι Αλουμινίου με διάφανα πολυκαρβονικά πάνελ.

Το EASYBOX μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θεματικές εκδηλώσεις. (Χριστούγεννα, Πάσχα, εθνικές γιορτές, τοπικές θεματικές εκδηλώσεις κτλ.) Παράλληλα, με μικρές μετατροπές στην διακόσμηση του, μπορεί να αποτελέσει κατάλληλο μέσο διαφήμισης και προώθησης. Η εκτύπωση μπορεί να είναι μόνιμη είτε προσωρινή, με τη βοήθεια αφαιρούμενων πολυκαρβονικών επιφανειών.

Χάρη στη διαφάνεια των πολυκαρβονικών επιφανειών, με τον κατάλληλο φωτισμό, το easybox μπορεί να αποτελέσει ένα 24ωρο φωτιζόμενο διαφημιστικό box.

Περιλαμβάνει ξύλινο πάτωμα, πόρτα με κλειδαριά, ανοιγόμενο παράθυρο και πάγκο έκθεσης προϊόντων ή ενημερωτικών εντύπων. Τα υψηλής ποιότητας υλικά του EASYBOX, συμβάλουν στο μικρό του βάρος, στην υψηλή σταθερότητα , στην μεγάλη αντοχή του σε όλες τις καιρικές συνθήκες, άνεμο, βροχή, χαλάζι, μεταβολές στη θερμοκρασία και παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Οι πολυκαρβονικές επιφάνειες του EASYBOX διαθέτουν φίλτρο UV το οποίο αποτρέπει την πρόκληση ζημιάς στο υλικό προστατεύοντας το από την ηλιακή ακτινοβολία. Χαρακτηρίζονται επίσης από πολύ καλές ιδιότητες θερμικής μόνωσης που έχουν σημαντική επίδραση στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση ή την ψύξη του EASYBOX.

Η συναρμολόγηση του γίνεται πολύ εύκολα σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Το EASYBOX μπορεί να έχει ποικίλες εφαρμογές, για παράδειγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κινητό μέσο προώθησης, ταμειακό κιόσκι σε εκδηλώσεις εξωτερικού χώρου π.χ συναυλίες, ημερίδες κ.α. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο πληροφόρησης, ενημέρωσης ή διαφήμισης. Κιόσκι για τροφοδοσία φαγητού ή ποτού σε εκδηλώσεις, πάγκος σε εμποροπανήγυρη κ.α.

Διάσταση: Πλάτος: 3 m, Μήκος: 2 m, Ύψος: 2.4 m
Βάρος: 390 kg

Διαστάσεις καροτσιού για μεταφορά και αποθήκευση:

Πλάτος: 0,70 m
Μήκος: 3 m
Ύψος: 2.4 m
Βάρος: 60 kg            

 

easybox
easybox
easybox
easyboxLogin-iconLogin