ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ και ΠΩΛΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
EN

Party Rentals

 

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας χώρο.

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται απο το 1998 στην ενοικίαση και πώληση εξοπλισμού εκδηλώσεων. Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις που καλύπτουν ανάγκες για κάθε εκδήλωση. Διατηρούμε μονάδα κατασκευής εξοπλισμού άριστης ποιότητας, παρέχοντας ευελιξία στην δημιουργία εξοπλισμού, με εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, με χαρά θα σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για την διεξαγωγή της εκδήλωσης σας.

 

Βίντεο

 

                                                       

 

      

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο γάμος σας όπως και η βάπτιση των παιδιών σας είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας και θα πρέπει οι μέρες αυτές να σας μείνουν αξέχαστες. Από την τελετή μέχρι και την δεξίωση, τα προϊόντα μας μπορούν να προσθέσουν αυτές τις ιδιαίτερες πινελιές που θα κάνουν το γάμο και την βάπτιση σας, μια εκδήλωση που θα ξεχωρίσει.
Οι εκδηλώσεις της επιχείρησης σας, προβάλουν την εικόνα και το κύρος της. Μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε σας εταιρική εκδήλωση προσφέροντας εξοπλισμό που θα συμβάλει στην σίγουρη επιτυχία της εκδήλωσης σας.
Η προετοιμασία και η πετυχημένη διεξαγωγή μίας πολιτιστικής εκδήλωσης απαιτεί καλή οργάνωση και άριστης ποιότητας εξοπλισμό. Με την εικοσαετή εμπειρία μας στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε και να υποστηρίξουμε άριστα κάθε πολιτιστική εκδήλωση, με επιτυχία.
Η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών ενός οργανισμού μέσω μίας εκδήλωσης εξωτερικού χώρου, είτε αυτό αποτελεί μεμονωμένη παρουσία είτε στα πλαίσια μιας μεγάλης εκδήλωσης- έκθεσης, απαιτεί επαγγελματική και πετυχημένη παρουσία χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Εμείς μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια σας με συνέπεια και επιτυχία.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οι τέντες αποτελούν ένα κομψό και εκλεπτυσμένο τρόπο για τη στεγάσει επισκεπτών σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βροχή, τον άνεμο ή τον ήλιο. Όταν πρόκειται για κάλυψη, ειδικά διαμορφωμένου χώρου,οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε σας επιλογή σε οποιαδήποτε διάσταση, σχέδιο και χρώμα.
Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σε τραπέζια και παράλληλα μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όλα μας τα τραπέζια διατίθενται με μεταλλικές πτυσσόμενες βάσεις για εύκολη μετακίνηση, τοποθέτηση και φύλαξη. Μερικοί τύποι τραπεζιών: Μακρόστενα, Ροτόντες, Cocktail, Croissant, Catering
Παρέχουμε ποικιλία καθισμάτων ανάλογα με το ύφος και διακόσμηση της εκδήλωσης σας. Επιλογές για ξύλινες καρέκλες, Chiavari λευκές ή σε διάφορες αποχρώσεις του ξύλου πτυσσόμενες, πλαστικές Vienna ή Polyfold καθώς και κατάλληλες για παιδικά πάρτι σε διάφορα χρώματα.
Για την κατάλληλη διακόσμηση των τραπεζοκαθισμάτων της εκδήλωσης σας, ανάλογα με το ύφος που θέλετε να υποστηρίξετε, παρέχουμε επιλογές σε τραπεζομάντηλα και καλύμματα καθισμάτων.
Διαθέτουμε εξέδρες, πίστες χορού, ράμπες αναπήρων και επιπλέον αναλαμβάνουμε κατασκευές κατά παραγγελία.
Για τις πιο ιδιαίτερες εκδηλώσεις διαθέτουμε καναπέδες εξωτερικού χώρου σε μοντέρνο σχεδιασμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Διαθέτουμε προς πώληση εξοπλισμό και έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους.

Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε έπιπλα και εξοπλισμό, προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη και επιλογή.

Παρέχουμε λύσεις για Ξενοδοχεία, Καφετέριες, Catering, Οργανισμούς κ.α

 

 

Πτυσσόμενες τέντες εκδηλώσεων με άριστες προδιαγραφές και νέα εξελιγμένη ποιότητα!
Όλα μας τα τραπέζια μπορούν να διατεθούν σε σχέδιο, χρώμα και διάσταση της επιλογής σας.

Latest Instagram shots

Loading..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

16ο χλμ Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου
Θέρμη ΤΘ 60487
ΤΚ 57001 - Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 464323
Fax: 2310 465857
E-mail: [email protected]
[email protected]

Login-iconLogin